Menu

Aanmeldpagina Stressbronnen in werk

Ja, ik wil graag minder stress in mijn werk!
Ja, ik wil graag meer weten over energievreters en energiegevers!
Ja, ik wil graag weten hoe ik meer plezier krijg ik mijn werk!
Ja, ik wil graag weten hoe ik voor mezelf op kom!
Ja, ik wil graag weten wat ik kan veranderen in mijn mindset!

Dus ja, ik meld mij hieronder aan voor de gratis workshop Stressbronnen in werk op donderdag 18 juni van 14.00 – 16.00 uur bij THUIS in Wageningen en ga naar huis met een stappenplan om de stress in mijn werk te reduceren. Kun je deze datum niet? Kijk dan in onze agenda voor meer data en workshops.

Recensies eerdere deelnemers

Nogmaals dank voor de bijzondere middag en de uitstekende verzorging gisteren. De betrokkenheid en professionaliteit van jullie allen heeft indruk gemaakt. En ook de bijdrage van de deelnemers aan de workshop. 
-Jacqueline Bos-

Leuke gezellige goed georganiseerde middag. Bedankt voor de gastvrijheid, de openheid en de handvatten waarvan ik zeker gebruik ga en kan maken in mijn werk en mijn privéomgeving. Jullie hebben een mooi instituut en verrichten mooi werk op het gebied van verandering.
-Debbie den Oudsten-

Aanmelding
Voor- en achternaam
Voor- en achternaam
Ik ontvang graag nieuws over:

 

WhatsApp